Verhuisde kittens


Gimli van Håpercatz

Hiii ik ben Gimli van Håpercatz, geboren op 15 maart 2022. Ik woon in het mooie Haarlem samen met mijn catmeowmy, catdad en mini mens. Wij vinden het heerlijk om er met zijn allen op uit te gaan. Lekker op avontuur in het mooie Nederland en zelfs het buitenland. Ik vind het daarnaast ook ontzettend leuk om samen te spelen met hengels, bonks en veertjes. Wist je dat ik zelfs een salto kan maken? Daarnaast ook ontzettend zacht en liefdevol van aard en word vaak een mini leeuw genoemd door m’n fluffy vacht. Wil je mijn avonturen ook verder volgen kijk dan eens op Instagram onder: norwegiancat_gimli 
Hopelijk worden wij snel vriendjes 🐾

 


Kauko (Fredo) van Håpercatz

Alles goed hier, Fredo doet het ontzettend goed, is heeeel aanhankelijk, ondeugend en een lekkerbek! Hij weegt 6,1 kilo, dus eigenlijk alles volgens de boekjes

Fenrir (Alfie) van Håpercatz

Elke dag blij met Alfie! Hij is de eerste die je, luid purrend, komt begroeten als je thuis weer bent en ontwikkeld zich steeds meer tot een knuffelkont. Stilzitten is nog niet helemaal zijn ding, liever naar de vogels kijken of lekker spelen.

Lizzy van Håpercatz

Wat een ondeugende speelse diva is het. Weet precies wat ze wil en maakt dat kenbaar door d’r mauwtjes. Ze rent en stoeit samen met dr stiefzus het hele huis door. ‘s nachts slaapt ze erg graag op bed. En zodra ik van de bank opsta pikt ze snel mn plekje in.


Lola (Alice) en Aurelia (Jade) van Håpercatz

Jade: 
Komt nog steeds hoorbaar van boven naar beneden roepend om knuffels. Maar ook als we terug komen van werk, moet mevrouw ook even haar dag vertellen. 
Ze is voor niks en niemand bang! 
Mevrouw, slaapt het liefst in bed tussen ons in, onder de dekens.
Ze is echt ontzettend lief en als we haar knuffelen, kwijt ze heel erg...iellw
Alice:
Deze dame is een ondeugd voor de anderen katten en ons... 
(Alice, hou er van om wc-papier van de rol al te halen, ong. 3 a 5 velletjes, dit in de wc pot te stoppen zodat het nat word en dan mauwend ermee door het huis te rennen🤦‍♀️)
Ze is net als der zus ook een knuffel beer en zo lief! 
We hebben Alice nooit getraind of iets, maar alles kan ze op commando...zit, lig, kom, mauw... ect.
Zoals je toen al zei, Michelle, dat ze als kittens echt ook zo gehecht waren, dat is nooit meer over gegaan. 
De damens slapen elke dag bijelkaar en inelkaar verweven. 
Ook zijn de grote vriendjes met onze Jamie!

 

Karina's Lillia van Håpercatz

Ze is echt zo’n leuke kat. Nog steeds heel ondernemend, een enorme boef, zeer intelligent, heel snel en voor de duvel niet bang. Tegelijkertijd heeft ze een heel lief en zacht karakter, het is ook een ontzettende knuffelkat.


Karina's Njord (Bruno) van Håpercatz

Hey Michelle, we are doing well. Bruno is doing great - we love him so much

Håper van Håpercatz (Hunter)

Håper (Hunter) is een zoon van Troela ( Trolls puss fra jerriks smykkeskrin) en F* I've got Rythem de velogny. Hij is het eerst geboren kitten in onze kleine cattery. 
Een praatjesmaker was het direct al, en van zijn personeel te horen heeft hij dat nog steeds! 

Hij is gek op spelen en op gitaar muziek.
Wat een bijzonder ventje is dit geworden, bij elke foto die ik mag ontvangen word ik helemaal blij, die uitstraling/blik zegt mij alles!

 

Met grote dank aan Dave Voor de mooie foto's en de beschrijving hoe hij groot word. 


Lykke van Håpercatz

Lykke is de dochter van Troela ( Trolls puss fra jerriks smykkeskrin en F* I've got Rythem de velogny. En is het zusje van Håper (Hunter), Elsker en Lys i mørket. 
Deze mooie dame groeit uit tot een prachtige noor, en heeft het karkater van haar moeder geeft als ik haar personeel mag geloven. Een dame die wel knuffelen houdt maar dan wel op haar eisen, daarnaast blijkt ze een uitstekend jachtinstinct  te hebben en kijk bij wezen van spreken de vogel uit de lucht.

 

 

Met grote dank aan Erik Voor de mooie foto's en de beschrijving hoe ze groot word. 

 


Lucky van Håpercatz

Lucky is de dochter van Tess van Yjovi en Doede van het Pauperparadijs, als enig kind heeft ze meer dan genoeg aandacht gekregen waardoor ze een ontzettend stabiele troste dame is geworden. Ze weet wat ze wil en zal hier niet van wijken. 

Het personeel heeft ons dit gestuurd:'' Lucky is een echte lieverd! erg gesteld op mij (vrouwtje), elke ochtend staat ze me op te wachten. Ze komt haar knuffels halen want een echte schootkat is het niet. Ze is graag buiten en is mij alles. Ik kan niks negatiefs zeggen, kan alleen maar positief zijn''.

 

Met grote dank aan Kitty voor de mooie foto's en de omschrijving van hoe ze geworden is.


grgfdegdegHåpercatz               

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl