Verhuisde kittens


Håper van Håpercatz (Hunter)

Håper (Hunter) is een zoon van Troela ( Trolls puss fra jerriks smykkeskrin) en F* I've got Rythem de velogny. Hij is het eerst geboren kitten in onze kleine cattery. 
Een praatjesmaker was het direct al, en van zijn personeel te horen heeft hij dat nog steeds! 

Hij is gek op spelen en op gitaar muziek.
Wat een bijzonder ventje is dit geworden, bij elke foto die ik mag ontvangen word ik helemaal blij, die uitstraling/blik zegt mij alles!

 

Met grote dank aan Dave Voor de mooie foto's en de beschrijving hoe hij groot word. 


Lykke van Håpercatz

Lykke is de dochter van Troela ( Trolls puss fra jerriks smykkeskrin en F* I've got Rythem de velogny. En is het zusje van Håper (Hunter), Elsker en Lys i mørket. 
Deze mooie dame groeit uit tot een prachtige noor, en heeft het karkater van haar moeder geeft als ik haar personeel mag geloven. Een dame die wel knuffelen houdt maar dan wel op haar eisen, daarnaast blijkt ze een uitstekend jachtinstinct  te hebben en kijk bij wezen van spreken de vogel uit de lucht.

 

 

Met grote dank aan Erik Voor de mooie foto's en de beschrijving hoe ze groot word. 

 


Lucky van Håpercatz

Lucky is de dochter van Tess van Yjovi en Doede van het Pauperparadijs, als enig kind heeft ze meer dan genoeg aandacht gekregen waardoor ze een ontzettend stabiele troste dame is geworden. Ze weet wat ze wil en zal hier niet van wijken. 

Het personeel heeft ons dit gestuurd:'' Lucky is een echte lieverd! erg gesteld op mij (vrouwtje), elke ochtend staat ze me op te wachten. Ze komt haar knuffels halen want een echte schootkat is het niet. Ze is graag buiten en is mij alles. Ik kan niks negatiefs zeggen, kan alleen maar positief zijn''.

 

Met grote dank aan Kitty voor de mooie foto's en de omschrijving van hoe ze geworden is.


Håpercatz               

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl