Troll Pus fra jerriks smykkeskrin

 

Zeer onverwachts en met groot verdriet moesten we op 29-3-2019 afscheid nemen van onze tut.  

Ze was voor zo ver we weten niet ziek en is heen gegaan in haar lievelings mandje. We missen ontzettend, haar blik, de knuffels die ze haalde (maar alleen als je een kleedje had) het apporteren... het was een bijzonder beestje met een bijzondere plek in ons hart. 
 

Troll Puss, onze eerste echt noor.  ze is een lust voor het oog, met prachtige tekeningen en heeft een heerlijk eigen karakter.  Ze is ook een bewezen  fantastische moeder want waar er een kitten is, is mama vaak erg dichtbij!
Daarbij is ze een echte schoot kat, die precies weet wat ze wil. Zit je op de bank? dan kan ze bij je voeten gaan zitten luidkeels miauwen net zolang tot er een dekentje op de benen ligt, dan springt je al knorrend bij je op schoot. 

 

Geboren op 12-4-2016

Link stamboom

troela 2 jaar oud in zomervacht

Vader:

Amicus Mild One  

Moeder:

Tyra fra jerriks Smykkeskrin


In          Het          Kort

Welkom bij cattery  Håpercatz,
De cattery waar de Noorse boskat centraal staat. Waar wij niet staan voor de zogenaamde uiterlijke ''plus punten'' maar de gezondheid voorop staat. De Stambomen onder de loep worden gelegd, en we werken vanuit het oogpunt voor de kat en niet de mens.
Onze visie? Heel simpel: Het behouden en vergroten van dit prachtige ras, met zicht op gezondheid, karakter, en forever homes.


Håpercatz               

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl