Nana's Only love av Durathor


Onze Nana is bij ons komen wonen op 16 juli 2020. We willen cattery Durathor erg bedanken voor jullie vertrouwens in ons en de ontzettend fijne samenwerking. 

 

Goed, zoals jullie zien in Nana een absolute droom van een poes. Ze heeft een fantastisch karakter. Ze is ontzettend speels, knuffelig, gek, en moet en zal hoe dan ook bij je liggen (Dit resulteert is erg bijzonder manier om op schoot te ''hangen''. Echter heeft Nana wel een kleine identiteit crisis, ze denkt soms namelijk dat ze een hond is.   Zo kan ze me overal naar toe volgen en bovendien kan ze apporteren als de beste! We noemen haar dan ook wel eens onze Noorse bosHOND. Naast haar top karakter ziet ze er ook nog eens om door een ringetje te halen, alles klopt! De uitstraling, vacht en haar prachtige warme kleur. 

Om alles nog even extra goed te maken komt Nana uit fantastisch mooie lijnen, we kijken ontzettend uit om te zien hoe deze mooie, lieve, gekke dame zich verder gaat ontwikkeling. In          Het          Kort

Welkom bij cattery  Håpercatz,
De cattery waar de Noorse boskat centraal staat. Waar wij niet staan voor de zogenaamde uiterlijke ''plus punten'' maar de gezondheid voorop staat. De Stambomen onder de loep worden gelegd, en we werken vanuit het oogpunt voor de kat en niet de mens.
Onze visie? Heel simpel: Het behouden en vergroten van dit prachtige ras, met zicht op gezondheid, karakter, en forever homes.


Håpercatz               

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl