Onze Poezen


Nana's only Love av Durathor

Nana is onze vredestichter en o wat zijn we blij met haar. Ze klopt van kop tot staart. het prachtige kleuren pallet en de hele uitstraling maakt het dat we helemaal verliefd zijn op haar. 
Daarnaast is Nana onwijs knuffelig, en ligt het liefste op schoot luid spinnend. Wel moesten we goed kijken of het wel een kat was. Gezien Nana helemaal blij word van apporteren, we noemen haar soms dan ook onze Noorse boshond. 
Ze komt uit prachtige lijnen en kijken er erg naar uit om deze voort te zetten.

Thyra van Håpercatz

 Thyra, onze mooie rooie dame ( en ook nog zonder wit!). Ze is een heel bijzondere noor. Want waar de meeste noren heel behendig zijn, short het er bij Thyra nog wel eens aan. Daarom is haar bijnaam clowntje. Ze is enorm lief en sociaal naar mens en dier. Een echte goedzak.
Er gaat dan ook geen avond voorbij zonder dat onze voeten verwarmt worden door haar.

Ze is een dochter van Nana en zijn heel veel samen te vinden. Samen liggen en soms probeert ze nog steeds aan te tepel te zuigen.

Ze is een heerlijk toevoeging van ons groepje

 

 

Ragna is bij ons geboren op 27-02-2022

Ze is een dochter van  onze Tess en Doede. Omdat tess geholpen is Willen we graag de lijn doorzetten met Ragna, ze is de perfecte combinatie tussen Tess en Doede. Ze heeft een mooie "grove" kop met een stoere uitstraling, net als haar broer. 

Ze komt savonds heerlijk knuffelen, en sjees net als haar moeder als een kanonskogel door het huis.

We zijn benieuwd hoe haar ontwikkeling gaat worden!

 
Jayne of Les Plaisirs Nature AKA Mimi

Mimi is bij ons komen wonen onder verdrietige omstandigheden. Nadat goede kennis Karina plots is komen te overlijden hebben  wij Mimi in huis genomen. Ondanks hoe ze is gekomen zijn we enorm blij met haar! Ze heeft mooie lijnen en de kleur amber. Die hadden we nog niet!

Het is een heerlijke kroelkip, het maakt niet uit hoe je op de bank zit, ze zal en moet bovenop je liggen. Ze is heerlijk ondernemend en wint je zo om haar pootje. 
Håpercatz               

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl