Onze Poezen


Nana's only Love av Durathor

Nana is onze vredestichter en o wat zijn we blij met haar. Ze klopt van kop tot staart. het prachtige kleuren pallet en de hele uitstraling maakt het dat we helemaal verliefd zijn op haar. 
Daarnaast is Nana onwijs knuffelig, en ligt het liefste op schoot luid spinnend. Wel moesten we goed kijken of het wel een kat was. Gezien Nana helemaal blij word van apporteren, we noemen haar soms dan ook onze Noorse boshond. 
Ze komt uit prachtige lijnen en kijken er erg naar uit om deze voort te zetten.

Thyra van Håpercatz

 Thyra, onze mooie rooie dame ( en ook nog zonder wit!). Ze is een heel bijzondere noor. Want waar de meeste noren heel behendig zijn, short het er bij Thyra nog wel eens aan. Ze is enorm lief en sociaal naar mens en dier. Een echte goedzak.
Er gaat dan ook geen avond voorbij zonder dat onze voeten verwarmt worden door haar.

Ze is een dochter van Nana en zijn heel veel samen te vinden. Samen liggen en soms probeert ze nog steeds aan te tepel te zuigen.

Ze is een heerlijk toevoeging van ons groepje

 

 

Ragna van Håpercatz

Ragna is bij ons geboren op 27-02-2022

Ze is een dochter van  onze Tess en Doede. Omdat tess geholpen is, willen we graag de lijn doorzetten met Ragna. Ze is de perfecte combinatie tussen Tess en Doede. Ze heeft een mooie "grove" kop met een stoere uitstraling, net als haar broer. 

Ze komt ‘s’avonds heerlijk knuffelen, en sjeest net zoals als haar moeder als een kanonskogel door het huis.

We zijn benieuwd hoe haar ontwikkeling gaat worden!

 


Queen Quiana AKA Poppy

Onze poppy is een combiantie van speels, stuiterbal, maf, knap en ontzettend slijmerig. Ze Heeft een hele mooie kleur verdeling wat ook de reden was dat we meteen geïnteresseert waren.

Ze is een beetje een clown en is de hele dag eigelijk druk met spelen en tussendoor knuffelen.

Poppy is stevig gebouwd, zowel in gewicht als vacht.

 

Janye van les Plaisirs AKA Mimi

Mimi een pareltje voor ons omdat deze knuffeldame een nalatenschap is (meer te lezen op haar pagina). Ze is enorm lief en plakt zichzelf het liefste de hele dag aan je vast. Het maakt haar niet uit hoe je zit, ze vind wel een manier. Mimi is een mooie dame met betoverende groene ogen. Ze is een echte mensenvriend zo ook met onze jongens.

 
Håpercatz               

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl