Onze Poezen


Elsker van Håpercatz

Elsker is  een schitterende verschijning is met bijzondere kant tekening want Elsker heeft 2 verschillende oogkleuren, ook wel odd-eyed genoemd. Dit komt meestal voor bij witte katten en zelden bij een tortie. Daarnaast is ze een hele knuffel die het liefste in je kruipt.

 

Tess van Yjovi

Tess is het is een echte blauwe schoonheids koningin. En tegelijkertijd een kanonskogel door de kamer, ze is ontzettend zachtaardig en komt op haar tijd heerlijk knuffelen. Tess is enorm sociaal naar onze poezels en kan je daarom ook regelmatig vinden bij Dodo

Dodo Av Laksevåg

Ons heerlijke knappe  stuiterbal, deze echte Noorse dame is in alles extreem. zowel met spelen als met knuffelen. Zo vind je haar geregeld op de kop in de krabpaal en vind ze kraan (en water in het algemeen) ontzettend interessant. Daarnaast is ze een F Generatie! 

 


In          Het          Kort

Welkom bij cattery  Håpercatz,
De cattery waar de Noorse boskat centraal staat. Waar wij niet staan voor de zogenaamde uiterlijke ''plus punten'' maar de gezondheid voorop staat. De Stambomen onder de loep worden gelegd, en we werken vanuit het oogpunt voor de kat en niet de mens.
Onze visie? Heel simpel: Het behouden en vergroten van dit prachtige ras, met zicht op gezondheid, karakter, en forever homes.


Håpercatz

Zuiderdiep 102 

Te 2e Exloërmond                

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl