Elsker van Håpercatz


Deze knappe jongedame is bij ons blijven wonen. Ze is getransformeerd van flessenkind tot een sterke dame. Elsker heeft een bijzonder mooie kleurencombinatie en heeft ogen waarin je kan verdrinken. 

Haar ogen zijn extra uniek want Elsker is odd-eyed, dit houdt in dat ze 2 verschillende kleuren ogen heeft. Meestal komt dit alleen voor bij witte katten. Elsker is een super nieuwsgierig aagje want ze volgt je overal naar toe.

Daarnaast is madame een knuffelkont, ze sluipt op schoot waarna ze zich op haar rug werpt van: ''aai me buikje nou''. Het spinnen heeft ze geheel onder controle want je hoeft maar naar haar te kijken en ze begint al.


We zijn onwijs benieuwd hoe ze zich gaat ontwikkelen de komende jaren.

 

Kleur: black tortie tabby blotched met wit

Geboren op 13-8-2017

GSD4 - Normaal

PKdef - Normaal

 

Stamboom

Vader:

F* I''ve got Rythem de Velogny  

Moeder:

Troll Puss fra jerriks Smykkeskrin


In          Het          Kort

Welkom bij cattery  Håpercatz,
De cattery waar de Noorse boskat centraal staat. Waar wij niet staan voor de zogenaamde uiterlijke ''plus punten'' maar de gezondheid voorop staat. De Stambomen onder de loep worden gelegd, en we werken vanuit het oogpunt voor de kat en niet de mens.
Onze visie? Heel simpel: Het behouden en vergroten van dit prachtige ras, met zicht op gezondheid, karakter, en forever homes.


Håpercatz

Zuiderdiep 102 

Te 2e Exloërmond                

Tel: +31615276229

Mail:Info@hapercatz.nl